Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu ma 14 okt 2019 07:34

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 16 maart 2008 20:09 
Offline

Geregistreerd: wo 17 jan 2007 14:42
Berichten: 68
Ik ga volgende week verhuizen BUITEN de regio. Alles is zo'n 6 wk geleden geregeld met HetNet. Nieuw nummer gekregen enz. Brief gehad met bevestiging. In de brf staat dat ik m'n modem (Thomson 780) op m'n nwe adres moet aansluiten, reset doen, activeren, bellen naar 1368 enz. enz. Maar.................

Hoe moet ik m'n modem aansluiten?

1. Zoals ik het nu doe, zonder splitter? en de tel rechtstreeks op phone 1 ?
2. Tel. eerst op splitter aansluiten, dan activeren via 1368 en dan pas weer naar phone 1 rechtstreeks op m'n Thomson 780 ?

Ik heb zo het vermoeden dat ik methode 2 moet volgen, maar je weet maar nooit en deze "moderne" tijd.
De brf van HetNet is daar niet duidelijk over..........en de helpdesk bel ik pas als het niet anders kan.....

dank voor jullie suggesties

Juul Geleick


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 16 maart 2008 21:01 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 11 nov 2006 11:13
Berichten: 1598
Woonplaats: Almere
Dat is inderdaad wel een leuke....

Toch zou ik optie 2 verwachten, je bent tenslotte een bestaande IPB klant.
Zal je zien dat het toch met optie 1 moet..... :wink:

_________________
..


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 17 maart 2008 13:58 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 16:09
Berichten: 3547
Lijkt mij idd ook meest voor de hand liggende optie.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 17 maart 2008 15:49 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 jun 2006 09:35
Berichten: 146
Woonplaats: Noordoostpolder
UItgaande dat het neit uitmaakt Hetnet versus Planet, ging het bij mijn broer gewoon heel soepel.
Op het oude adres alles weggehaald, op het nieuwe adres alles gewoon aangesloten zoals het in het oude huis was aangesloten. Dus zonder splitter, de lijn is volgens mij al digitaal.

Nadat alles werkte even activeren via telefoon op lijn 1 en werken die handel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 21 maart 2008 14:04 
Offline

Geregistreerd: wo 17 jan 2007 14:42
Berichten: 68
Gottfriedjuius schreef:
Ik ga volgende week verhuizen BUITEN de regio. Alles is zo'n 6 wk geleden geregeld met HetNet. Nieuw nummer gekregen enz. Brief gehad met bevestiging. In de brf staat dat ik m'n modem (Thomson 780) op m'n nwe adres moet aansluiten, reset doen, activeren, bellen naar 1368 enz. enz. Maar.................

Hoe moet ik m'n modem aansluiten?

1. Zoals ik het nu doe, zonder splitter? en de tel rechtstreeks op phone 1 ?
2. Tel. eerst op splitter aansluiten, dan activeren via 1368 en dan pas weer naar phone 1 rechtstreeks op m'n Thomson 780 ?

Ik heb zo het vermoeden dat ik methode 2 moet volgen, maar je weet maar nooit en deze "moderne" tijd.
De brf van HetNet is daar niet duidelijk over..........en de helpdesk bel ik pas als het niet anders kan.....

dank voor jullie suggesties

Juul Geleick

====================

Een paar dagen later...................
Inmiddels is de verhuizing gelukt! En het werkte in 1 keer !
Aangesloten zonder splitter en de tel. direct op tel 1.

Juul Geleick


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 22 maart 2008 08:20 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 17:39
Berichten: 599
Woonplaats: Middelburg
Fijn zo dat het is opgelost, dan kunnen we dit sluiten.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling