Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 12 dec 2017 00:50

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 29 nov 2013 14:22 
Offline

Geregistreerd: wo 14 maart 2012 15:51
Berichten: 6
Heb sinds gisteren de nieuwste Arcadyan en het aansluiten ging goed. Ik heb internet/Wifi, TV en bellen, alles via de KPN (glasvezel). Mijn probleem is echter dat alle instellingen die ik in mijn vorige modem (H220N) had gemaakt, nu zijn komen te vervallen. Ik heb dus bijv. geen idee hoe ik mijn NAS (Synology 213+) weer aan de praat moet krijgen. Kan iemand mij helpen hoe ik de juiste instellingen invoer? Moet ik Mac-adressen invoeren en zo ja, hoe vind ik die? Als ik mijn NAS aanroep: http://192.168.2.1:5000/webman/index.cgi krijg ik een foutmelding en gebeurt er niets. Als ik via mijn ip-adres 77.etc. inlog gebeurt er ook niets, wordt ook tegengehouden. Wie kan mij helpen? Dank alvast! :D


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling