Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu zo 16 jun 2024 08:56

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 23 nov 2013 16:58 
Offline

Geregistreerd: wo 14 maart 2012 15:51
Berichten: 6
Volgende week krijg ik een nieuw modem; ik heb nu de (KPN-glasvezel) Experiabox H220N en krijg dan de Experiabox Arcadyan. Omdat ik nogal wat wijzigingen heb aangebracht in mijn Experiabox wil ik deze instellingen graag importeren in de Arcadyan. Wie kan mij uitleggen hoe ik dit doe? Ik heb ooit eens gehoord dat je de instellingen van de Experiabox kunt backuppen, maar dan in een Arcadyan importeren, kan dit en hoe? Alvast dank!


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling