Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 okt 2017 08:40

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 09 nov 2010 19:29 
Offline

Geregistreerd: za 01 aug 2009 20:52
Berichten: 82
Zie ook http://kpn.gebruikers.eu/forum/viewthre ... #post_9631 ;)
------------------------------------------------------------
Beste allen,

Ondanks mijn overstap naar Ziggo blijf ik nog steeds min of meer actief in de KPN community. Onlangs heb ik een Arcadyan Experiabox in handen gekregen. Zoals wellicht bekend was mijn plan lange tijd geleden om deze nieuwe Experiadoos grondig te testen en te reviewen.

Nu ik eindelijk na lange tijd toch aan een Arcadyan ben gekomen vraag ik mij af of er van jullie kant interesse is in een review. Zo ja, dan zou ik graag wat input van jullie willen hebben wat jullie eventueel getest willen zien (PS3/XBox kan ik helaas niet testen maar naar verluid werkt dit). Met jullie hulp ga ik dan is kijken wat ik er van kan bakken (mijn eigen vragen over deze nieuwe Experiadoos zal ik uiteraard ook verwerken).

Alvast bedankt voor het meedenken!
magnetra7


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 10 nov 2010 22:36 
Offline

Geregistreerd: za 01 aug 2009 20:52
Berichten: 82
Niemand interesse?? Dat zou jammer zijn ... :?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 11 nov 2010 09:34 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
magnetra7 schreef:
Niemand interesse?? Dat zou jammer zijn ... :?

Wij zouden graag een gebruikersreview willen lezen.

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 11 nov 2010 11:32 
Offline

Geregistreerd: za 01 aug 2009 20:52
Berichten: 82
KPNwebcare2 schreef:
magnetra7 schreef:
Niemand interesse?? Dat zou jammer zijn ... :?

Wij zouden graag een gebruikersreview willen lezen.

De review komt er sowieso, het is puur dat ik eerst nog even wilde rondvragen of de mensen hier nog eventuele vragen hebben. Bedankt in ieder geval :)

Ik laat dit topic nog even ter discussie en daarna zal ik een review schrijven. Dus; zijn er nog mensen die nog een vraag over de nieuwe Arcadyan Experiabox hebben? Het kan nu nog! :D


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 22 nov 2010 13:18 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 aug 2010 00:34
Berichten: 107
Zou je het hosten van een game bv. Quake III Arena (of een andere game welke UDP gebruikt) kunnen testen? Is een PC game.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 23 nov 2010 10:56 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
Moses 35i schreef:
Zou je het hosten van een game bv. Quake III Arena (of een andere game welke UDP gebruikt) kunnen testen? Is een PC game.

Inderdaad handig om te weten.

En voor mensen die al een Arcadyan hebben volg hier de stappen om poorten te openen: http://www.ipbforum.nl/experiaboxforum/viewtopic.php?f=36&t=3741

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 23 nov 2010 11:03 
Offline

Geregistreerd: do 04 maart 2010 12:39
Berichten: 24
Kun je in de nieuwe DHCP uitzetten?
USB Poort aanwezig? Zoja, kun je deze gebruiken voor een standaard USB Stick? (beetje flauwekul, maar is wel eens handig)

NAT voor PS3 kun je niet testen, das jammer...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 dec 2010 14:35 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
dico schreef:
Kun je in de nieuwe DHCP uitzetten?
USB Poort aanwezig? Zoja, kun je deze gebruiken voor een standaard USB Stick? (beetje flauwekul, maar is wel eens handig)

NAT voor PS3 kun je niet testen, das jammer...

Misschien hiervoor een andere topic openen (USB op Arcadyan)?

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 20 dec 2010 23:51 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 aug 2010 00:34
Berichten: 107
dico schreef:
Kun je in de nieuwe DHCP uitzetten?
USB Poort aanwezig? Zoja, kun je deze gebruiken voor een standaard USB Stick? (beetje flauwekul, maar is wel eens handig)

NAT voor PS3 kun je niet testen, das jammer...


DHCP kan niet worden uitgezet.
USB poort is aanwezig en kan gebruikt worden als de USB-stick is geformateerd als FAT32. Sharen werkt perfect!
Ga het binnenkort nog proberen met een SATA schijf van 1TB in een USB behuizing (external HD). Ik denk dat het geen problemen oplevert zolang deze maar als FAT32 is ingedeeld. Ik laat het hier nog weten.

Hosten van een Quake III Arena OSP server werkt niet helemaal. Server is wel zichtbaar maar zodra je een game-verbinding hebt gelegd van buitenaf kom je er niet doorheen. Reverse NAT werkt overigens wel goed maar na zo'n 10-20 seconden wordt de UDP stroom verbroken (iets met SPI).
Portforwarding werkt overigens prima, ook zonder uPNP voor TCP. UDP heb ik nog wat twijfels over. Zou ik moeten testen met eDonkey, die maakt naast TCP ook gebruik van UDP. Kom ik ook nog op terug.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling