Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 12 dec 2017 00:47

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Stroomverbruik Arcadyan
BerichtGeplaatst: wo 18 aug 2010 13:24 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
Hallo Forumleden/Lezers,

aangezien er nog geen hoofdonderwerp "Arcadyan" bestaat hier alvast het stroomverbruik.


Modem aan, Wi-Fi aan
10.3 W 17,1 VA
Modem aan, Wi-Fi uit
8,8 W 15,1 VA
Modem aan, Voice Call, Wi-Fi uit
9,4 W 15,9 VA
Modem aan, Voice Call, Wi-Fi aan
11 W 18,1 VA.
Modem uit
0 W 0 VA

Geen verschil meetbaar als er een ITV STB is aangesloten en er streams lopen, waarschijnlijk alleen de stroom van het ledje.
Ook geen verschil meetbaar of er nu wel of niet een Wi-Fi client is aangemeld.

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 20 dec 2010 20:44 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 aug 2010 00:34
Berichten: 107
Misschien is het handig om dit topic naar het Arcadyan board te verplaatsen?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 21 dec 2010 19:35 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
Moses 35i schreef:
Misschien is het handig om dit topic naar het Arcadyan board te verplaatsen?

Bedankt voor de tip. :wink:


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 23 feb 2011 21:41 
Offline

Geregistreerd: ma 14 feb 2011 13:56
Berichten: 1
KPNwebcare2 schreef:
Modem aan, Wi-Fi aan
10.3 W 17,1 VA
Modem aan, Wi-Fi uit
8,8 W 15,1 VA
Modem aan, Voice Call, Wi-Fi uit
9,4 W 15,9 VA
Modem aan, Voice Call, Wi-Fi aan
11 W 18,1 VA.
Modem uit
0 W 0 VA
.


Bovenstaande waarden vind ik ongeveer ook op mijn tussenzet energieverbruiks meterje.
De waarden die dit apparaat aangeeft kloppen over het algemeen goed.
Wat mij wel verbaast is dat er piek verbruiken opstaan van soms wel meer dan 300 Watt.
De meting over ruim 27 uur geeft een verbruik van 280 Watt/uur, wat dus redelijk overeen komt met bovenstaande verbruiken(dus ong 11 Watt gemiddeld). Het gaat dus over piekwaarden over een zeer kleine tijdsspanne. Het zijn geen pieken in de netspanning, want de max. gemeten stroom geeft 1,31 Ampere aan.
Kan dit gevaar voor de adapter of is het metertje gevoelig voor invloeden door geschakelde voedingen?
Op de Arcadyan staan alleen de telefoon en draadloos internet.

Aad


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling