Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 12 dec 2017 00:51

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Wireless uitschakelen
BerichtGeplaatst: za 27 nov 2010 12:00 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 aug 2006 10:16
Berichten: 45
Woonplaats: Gouda
Ik kan in de handleiding nergens iets vinden over het uitschakelen van het draadloze systeem (zodat dus ook het bijbehorende LEdje uit is).

Wie weet hoe dit moet? :mrgreen:

_________________
'Alles van waarde is weerloos' (Lucebert)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 27 nov 2010 15:04 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
1. 192.168.2.254 naar de webinterface.
2. Midden onder wireless aanklikken.
3. Rechtsboven configureer klikken.
4. Bovenin vinkje weghalen bij wireless interface(of zoiets dergelijks).
5. Opslaan, toepassen of apply klikken.

Succes


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 27 nov 2010 15:05 
Offline

Geregistreerd: za 27 nov 2010 00:21
Berichten: 3
Aan de zijkant van de TG789 2 knoppen zitten en ik meen in de handleiding te hebben gelezen dat je met de onderste de wifi aan of uitzet.

Een andere optie is via de webinterface van het modem, deze is wat omslachtiger maar je weet dan wel zeker dat de wifi op het modem uit staat. In je adresbalk typje 192.168.2.254 dan klik je op thuisnetwerk. Dan bij thuisnetwerk klik je op WLAN:<hier staat je eigen SSID> die klik je aan en dan vervolgens rechts boven in je beeld heb je configureren staan daar klik je dan op. Dan zie je de instellingen voor draadloze verbinding, je kan de broadcast uitzetten/ wegvinken. Je SSID is dan voor niemand meer zichtbaar. En als je de bovenste optie wegvinkt interface ingeschakeld dan staatde wifi helemaal uit, dit zie je dan ook terug op de experiabox doordat het lampje uit is. De verbinding kan je altijd weer inschakelen door op de onderste knop aan de zijkant te drukken.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 27 nov 2010 23:12 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 aug 2006 10:16
Berichten: 45
Woonplaats: Gouda
Hartelijk dank voor de info! :D

_________________
'Alles van waarde is weerloos' (Lucebert)


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling