Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 12 dec 2017 00:43

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 23 maart 2010 23:26 
Offline

Geregistreerd: vr 12 feb 2010 00:50
Berichten: 10
Op dit moment is het zo dat als ik een wachtwoord of andere instellingen instel op mijn router/experiabox en stroom word van de router afgehaald of deze word herstart, bepaalde instellingen niet worden opgeslagen.
Heb dit nu al meerdere malen ondervonden. Persoonlijk vind ik het knap vervelend dat iedereen die op het netwerk zit in eerste instantie zonder wachtwoord deze instellingen kan wijzigen (ook al ze er geen verstand van hebben)

Is hier iets aan te doen? Of moet ik wachtten op nieuwe firmware?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 24 maart 2010 13:03 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jan 2010 12:40
Berichten: 23
Ik heb dit ook gezien. Toen ik bezig was met een vpn-client die niet werkte heb ik om andere zaken uit te sluiten de TG789 een keer uit en aan gezet. Hierna waren een aantal settings teruggezet naar oude waarden. Zo was de WLAN-SSID teruggezet naar een vorige door mijzelf ingestelde SSID, en waren er ook een aantal port-forwardings die ik later had aangebracht uit de tabel verdwenen. Entries die ik eerder had aangemaakt, stonden er nog.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 27 maart 2010 11:38 
Offline

Geregistreerd: za 30 jan 2010 18:51
Berichten: 2
Ook hier heb ik het e.e.a. opnieuw moeten instellen na een reboot. ...


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 26 okt 2010 21:58 
Offline

Geregistreerd: di 29 aug 2006 21:09
Berichten: 8
Van de instellingen van je modem staat een kopie bij KPN. Als je de instellingen wijzigt dan moeten je instellingen dus eerst nog geupload worden, daarom moet je bij dit type modem de cd-rom van KPN gebruiken om de boel in te stellen.

Doe je dit niet; dan staat hij bij de eerstvolgende reboot weer op fabrieks instellingen.

Deze informatie is een tijdje geleden door een kpn monteur aan mij uitgelegd, waarbij ik een pluimpje aan zijn werk moet geven... volgens mij zijn KPN-ers op lokatie altijd veel beter dan de mensen die je aan de telefoon krijgt.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 27 okt 2010 10:44 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
Dat zijn de mensen uit de praktijk en die kunnen veel beter inspringen op de problemen die zich voordoen.
Als je iets minder kunt dan ga je aan de telefoon zitten toch?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 29 nov 2010 09:16 
Offline

Geregistreerd: ma 19 maart 2007 10:21
Berichten: 46
snellehenk schreef:
Van de instellingen van je modem staat een kopie bij KPN. Als je de instellingen wijzigt dan moeten je instellingen dus eerst nog geupload worden, daarom moet je bij dit type modem de cd-rom van KPN gebruiken om de boel in te stellen.

Doe je dit niet; dan staat hij bij de eerstvolgende reboot weer op fabrieks instellingen.


Goede tip! Gebruikte meestal niet de CD van KPN, omdat ik het nut er niet van inzag, maar is nu duidelijk geworden. Thanks!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 30 nov 2010 23:44 
Offline

Geregistreerd: vr 19 nov 2010 20:16
Berichten: 2
KPN cd? Deze heb ik helemaal niet. Hoe kan ik daar aan komen?

Met vriendelijke groet,
David.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 dec 2010 13:49 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
DavidVdsl2 schreef:
KPN cd? Deze heb ik helemaal niet. Hoe kan ik daar aan komen?

Met vriendelijke groet,
David.

Door mij uw adresgegevens te geven via PB(PriveBericht).

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling