Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 25 jun 2022 07:36

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: di 02 feb 2010 15:21 
Offline

Geregistreerd: ma 09 maart 2009 10:50
Berichten: 216
Woonplaats: Almere
Heeft iemand met een TG789 al eens een stroomverbruik meter tussen het stopcontact en het modem gehangen?

De TG787 (die mede om die reden en om de starre instelling nu stof ligt te happen tot ik 'm een keer nodig voor support bij KPN bij een storing ofzo) doet 16 watt ofzo: Veel te veel (huidige Speedtouch 540 + Fritzbox 7270 halen dat samen nog nieteens).


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: za 06 feb 2010 20:37 
Offline

Geregistreerd: za 01 aug 2009 20:52
Berichten: 82
eversteegt schreef:
Heeft iemand met een TG789 al eens een stroomverbruik meter tussen het stopcontact en het modem gehangen?

De TG787 (die mede om die reden en om de starre instelling nu stof ligt te happen tot ik 'm een keer nodig voor support bij KPN bij een storing ofzo) doet 16 watt ofzo: Veel te veel (huidige Speedtouch 540 + Fritzbox 7270 halen dat samen nog nieteens).

Bekend probleem, ik heb ook een 789 liggen hier (hoewel ik een andere EB gebruik) en die verbruikt ook zeer veel... Probeer is wireless uit te zetten, zou veel moeten schelen :wink:
(tenzij je natuurlijk wireless gebruikt :) )


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: za 06 feb 2010 20:41 
Offline

Geregistreerd: ma 09 maart 2009 10:50
Berichten: 216
Woonplaats: Almere
Haha, scheelt dat ZO veel? :o. Ik weet wel dat KPN het bij de TG789 als suggestie geeft, maar come on.... mijn Fritzbox doet 8-9 watt inclusief 802.11N wireless! :)

Zal het eens proberen als ik ooit die EB nog eens terug in gebruik neem. Dat zal ik pas doen op het moment dat KPN een oplossing biedt om een eigen router achter de EB te hangen zonder NAT problemen of tot men een manier verzint waardoor mijn huidige manier om met alternatieve apparatuur toch IPTV werkend te hebben niet meer werkt (maar in dat geval overtreffen ze UPC in "de klant niet serieus nemen" en ben ik zo weer terug daarheen :D :mrgreen: )


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: za 14 aug 2010 12:29 
Offline

Geregistreerd: wo 11 aug 2010 20:08
Berichten: 6
De TG789 verbruikt 9 W (wireless)


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: ma 16 aug 2010 17:14 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
Hier het stroomverbruik van onze andere Experiaboxen:


SpeedTouch 546v5
7,5 watt / 7,0 watt (Stand-by)

SpeedTouch 780
13,0 watt / 10,5 watt (Stand-by)

SpeedTouch 787 VDSL
16,5 watt / 10,6 watt (Stand-by)

Siemens Experiabox
12,0 watt / 10 watt (Stand-by)

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: ma 16 aug 2010 18:29 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
En de nieuwste Arcadyan Experiabox?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: ma 16 aug 2010 21:38 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Marcel schreef:
En de nieuwste Arcadyan Experiabox?



ben ik ook wel benieuwdt naar, wil trouwens nogmaals zeggen dat deze box er wel gelikt uitziet :wink:

gr Marcel234.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: wo 18 aug 2010 09:15 
Offline

Geregistreerd: do 07 aug 2008 07:51
Berichten: 10
Arcadyan:
Opgenomen vermogens wifi aan:
Ruststand; 10,2 Watt
Rust i.c.m. iTV; 10,2 Watt
1x gesprek; 11,0 Watt
Wifi uit, ruststand; 9,1 Watt


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Power usage TG789
BerichtGeplaatst: di 24 aug 2010 10:11 
Offline

Geregistreerd: do 24 sep 2009 16:39
Berichten: 209
Wifi aan/uit, standby... ik volg het niet zo goed meer, wat neemt die TG789 nou voor mij:
Altijd aan anders heb ik geen telefoon en verder heb ik iTV en heb de wifi uit staan.

Save our planet... Experiabox, draadloze telefoon, itv tuner, 40" tv die niet meer volldig uit kan. Komt nog bij alle apparaten met adapters etc. Ik denk dat er zo 50 W staat te consumeren terwijl ik er geen gebruik van maak... what a waste of power... In 2000 had ik nog een beeldbuis, telefoon met draad, geen mobiele en een pc met internet via kggggggiiiooooooooiiiioooooooooo inbelverbinding.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling