Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 01 dec 2020 07:12

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 16 jul 2011 11:17 
Offline

Geregistreerd: vr 15 jul 2011 14:23
Berichten: 2
Ik kan als ik bel naar bedrijven of instanties met een keuzemenu niet verderkomen omdat mijn keuzes in het keuzemenu niet doorkomen. Het heeft altijd gewerkt maar sinds kort niet meer. Heeft iemand een goede tip. resetten van de experiabox helpt niet. Ik heb internetplusbellen van KPN.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 17 jul 2011 09:07 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 17:39
Berichten: 599
Woonplaats: Middelburg
Kan het misschien liggen aan de zendmasten waar brand in is geweest?
Toen de masten stuk gingen lag daar ook het telefoon verkeer stil, ook de vaste telefoon.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 18 jul 2011 21:28 
Offline

Geregistreerd: vr 15 jul 2011 14:23
Berichten: 2
Ik had het probleem al voor de brand. Kan het zijn dat er interne instellingen van de experiabox veranderd zijn. Ik werk ook met een downloadprogramma utorrent kan dit problemen veroorzaken.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling