Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu wo 25 nov 2020 12:33

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: wo 24 maart 2010 23:15 
Offline

Geregistreerd: za 13 maart 2010 23:55
Berichten: 1
Hallo,

weet iemand of de TG787 filteren op MAC adres ondersteunt (voor WLAN)?

En hoe de toegestande MAC adressen ingevoerd kunnen worden?

Alvast bedankt,

S.J. Westra


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: za 03 apr 2010 21:59 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 04 aug 2006 22:53
Berichten: 383
Woonplaats: Maassluis
Blijkbaar moeilijke vraag.. ik had die vraag ook willen stellen.

_________________
http://www.parre.net


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: zo 04 apr 2010 01:19 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Zover ik weet ondersteunt de TG787 en de TG789 dit niet.

Gr. Marcel234.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: zo 04 apr 2010 12:10 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 02 aug 2006 23:15
Berichten: 310
je kan mac-filtering wel aanzetten maar de registratie werkt niet goed. Conclusie, je heb er dus niets aan......
Ik zal morgen nog een keer proberen of registratie aan de praat te krijgen is.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: zo 04 apr 2010 22:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 02 aug 2006 23:15
Berichten: 310
Nog geprobeerd om mac-filter aan het werk te krijgen maar helaas....... keuze registratie levert alleen een voortgangbalk op maar geen vervolg scherm of zo. De wifi blijft dood.
Iemand anders ervaring hiermee??


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: za 18 dec 2010 22:44 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 aug 2010 00:34
Berichten: 107
Is het niet zo dat je dat moet regelen via de Installatie CD die bij je pakket zit? Heb dat ergens hier op het forum gelezen.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: MAC filtering TG787?
BerichtGeplaatst: za 18 dec 2010 22:58 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 04 aug 2006 22:53
Berichten: 383
Woonplaats: Maassluis
Moses 35i schreef:
Is het niet zo dat je dat moet regelen via de Installatie CD die bij je pakket zit? Heb dat ergens hier op het forum gelezen.


Zat er een installatie cd bij?

_________________
http://www.parre.net


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling