Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu wo 25 nov 2020 12:25

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 14 nov 2009 23:56 
Offline

Geregistreerd: vr 02 maart 2007 22:54
Berichten: 21
Hallo allemaal,

Misschien is er iemand die mij kan helpen met het navolgende probleem.

Sinds 2 weken ben ik in het bezit van de TG787 (zwart) dit i.v.m. beter signaal verwerking t.o.v. de grijse van Siemens.

Met de Siemens EB werkte ik met een Siemens Gigaset Wlan 108 (in de mode Repeater) om ook op zolder goed signaal te hebben.
In de EB en in de Repeater has ik de WDS (Wireless Distribution System) op aan staan. "PRIMA BEREIK".

Nu kan ik na vervanging van de EB de mode WDS niet vinden in de nieuwe EB.

Klopt dit of zie ik iets over het hoofd?
Is het uberhaupt wel mogelijk om met de nieuwe EB samen te werken met de Siemens Repeater?

Graag jullie advies of moet ik wachten totdat de opvolger van de TG787 (de TG789) uitgerold gaat worden?

Alvast bedaankt voor de hulp.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 15 nov 2009 20:04 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
De SX551 en de ST780WL hebben wel de WDS functie, maar van de TG787 en de TG789 weet ik het niet.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 15 nov 2009 21:22 
Offline

Geregistreerd: vr 02 maart 2007 22:54
Berichten: 21
Ik kan hem in idergeval niet vinden.
Maar volgens de fabrieksinformatie moet hij dit wel ondersteunen.
Ik denk dat Thomson dit in opdracht van KPN heeft moeten blokkeren.
De TG789 gaat deze functie ook krijgen vanuit de leverancier.

Ik krijg het nu niet voor mekaar om de gigaset 108 met de 'grijze' EB te laten communiceren.

Een optie nu wordt waarschijnlijk "Dlan".
Dus ik word ongevraagd op extra onkosten gejaagd door KPN.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 18 nov 2009 18:14 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 16:09
Berichten: 3547
Misschien kan KPNWebcare hier wat over zeggen (blokkade) ?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 19 nov 2009 14:49 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
Hallo,

Nee, het is geen blokkade maar versleuteld door de firmware.

Heb het nog extra nagekeken en er blijkt geen WDS functie in te zitten. ( De versleutelde RG's zijn IPB modems ).

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 19 nov 2009 21:05 
Offline

Geregistreerd: vr 02 maart 2007 22:54
Berichten: 21
Hallo Stef,

Is het niet mogelijk dat ik een andere firmware krijg met een ongeblokkeerde WDS functie?


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling