Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 01 dec 2020 08:10

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 66 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: ma 13 okt 2008 11:54 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Mijn kwam onder ogen dat kpn eerdaags uitrolt met een nieuwe thomsonbox voor ipb en alle diensten eromheen zoals iptv. Iemand die meer weet?

Het zou gana om de Thomson Speedtouch 787 met best interesante specs. :)

http://www.telecompaper.com/nl/article.aspx?cid=637670


Groet Marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 14 okt 2008 16:46 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 11 nov 2006 11:13
Berichten: 1598
Woonplaats: Almere
Het woordje "kan" komt wel veel voor in de specs..... :wink:
Gezien de dichttimmer woede van KPN zal het woordje "niet" er veelvuldig aan toegevoegd worden..

Lijkt me wel logisch dat er een nieuwe aankomt, de oude is al weer een tijdje in gebruik en is misschien qua snelheid niet bruikbaar in de ftth gebieden?
Een grote order van een en het zelfde apparaatje is dan wel te begrijpen.

_________________
..


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 14 okt 2008 18:14 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Ik heb het woordje "gerucht" ui de topic gehaald omdat wat na blijkt deze 787 al lager door kpn word uitgerold in ftth gebieden (glasvezel dus) Ik ben aan het achterhalen of klanten van kpn deze nieuwe 787 ook gewoon los kunnen kopen om toch met deze nieuwe box aan de slag te kunnen.

Ik ben persoonelijk wel gechameerd van het desing en de specs, usb 2.0 en harde schijf plaatsen zoals in de siemensbox. Ik sta op het randje om het te gaan bestellen om zo een revieuw te maken, maar dan wil ik wel eerst uitsluitsel of ik de firmware van kpn zoals in de huidige speedtouch kan laden, anders heb ik er natuurlijk niets aan.

Word vervolgd.


Groet Marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 14 okt 2008 20:16 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 04 apr 2006 17:38
Berichten: 2511
Woonplaats: hoofddorp
deze nieuwe thomson lijkt inderdaad genoeg mogelijkheden te bieden. marcel wellicht ziet kpn je wel zitten als "proefkonijn" :wink:
een en ander zal zeker afhankelijk zijn van de te gebruiken kpn-firmware.
hopelijk horen we hier meer over ...

_________________
waren de oplossingen van een helpdesk maar net zo talrijk als de antwoorden


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 14 okt 2008 20:48 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Oh, maar zou `t ook wel willen zijn. Alleen, ik vrees dat de kans niet groot is dat ik zo`n box op proef krijg. proefpersonen binnen kpn zijn vaak eigen medewerkers die met de neus als eerste in de boter vallen.


jammer van deze 787 box is wel dat de nieuwe standaard n niet ondersteund word. gemiste kans vind ik.


Groet marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 15 okt 2008 13:29 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 21 jul 2008 17:48
Berichten: 296
marcel234 schreef:
Ik heb het woordje "gerucht" ui de topic gehaald omdat wat na blijkt deze 787 al lager door kpn word uitgerold in ftth gebieden (glasvezel dus) Ik ben aan het achterhalen of klanten van kpn deze nieuwe 787 ook gewoon los kunnen kopen om toch met deze nieuwe box aan de slag te kunnen.

Ik ben persoonelijk wel gechameerd van het desing en de specs, usb 2.0 en harde schijf plaatsen zoals in de siemensbox. Ik sta op het randje om het te gaan bestellen om zo een revieuw te maken, maar dan wil ik wel eerst uitsluitsel of ik de firmware van kpn zoals in de huidige speedtouch kan laden, anders heb ik er natuurlijk niets aan.

Word vervolgd.


Groet Marcel.


De TG 787 zal gefaseerd worden ingevoerd binnen het KPN merk. Dit modem wordt dan inderdaad gebruikt voor ADSL, VDSL, FttH en IPB. (FttH al wat langer idd)

Overigens zal dit modem slechts tijdelijk worden gevoerd, in juni volgend jaar staat de opvolger op de planning: de TG789.


Mvg

_________________
Met vriendelijke groet,

KPN Webcare specialist
www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 15 okt 2008 13:34 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Dan rest de vraag of dit modem los gekocht kan worden en ik deze kan reggen met firmware zoals nu in de st780. kan je deze vraag nog ergens achterhalen pdendaas?

Ik vraag dit omdat ik dit modem ook los kan kopen bij diverse online winkels. De kans dat ik er nu 1 kan krijgen via kpn is 0.1% en daarom onderzoek ik deze optie n.m.l. Of, kan jij uit het testfaseoog er 1 naar mij toesturen peter den daas :mrgreen: :wink: kan ik er een mooie revieuw van maken op dit forum :wink: (wie niet waagt , wie niet wint)

Groet Marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 15 okt 2008 13:45 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 21 jul 2008 17:48
Berichten: 296
marcel234 schreef:
Dan rest de vraag of dit modem los gekocht kan worden en ik deze kan reggen met firmware zoals nu in de st780. kan je deze vraag nog ergens achterhalen pdendaas?

Ik vraag dit omdat ik dit modem ook los kan kopen bij diverse online winkels. De kans dat ik er nu 1 kan krijgen via kpn is 0.1% en daarom onderzoek ik deze optie n.m.l. Of, kan jij uit het testfaseoog er 1 naar mij toesturen peter den daas :mrgreen: :wink: kan ik er een mooie revieuw van maken op dit forum :wink: (wie niet waagt , wie niet wint)

Groet Marcel.


Ik heb de vraag uitgezet reply volgt ...

Mvg

_________________
Met vriendelijke groet,

KPN Webcare specialist
www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 15 okt 2008 14:00 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Dan wachten wij als ipbforum af wat er eventueel komen gaat :wink:


Groet Marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 16 okt 2008 09:24 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 21 jul 2008 17:48
Berichten: 296
pdaas schreef:
marcel234 schreef:
Dan rest de vraag of dit modem los gekocht kan worden en ik deze kan reggen met firmware zoals nu in de st780. kan je deze vraag nog ergens achterhalen pdendaas?

Ik vraag dit omdat ik dit modem ook los kan kopen bij diverse online winkels. De kans dat ik er nu 1 kan krijgen via kpn is 0.1% en daarom onderzoek ik deze optie n.m.l. Of, kan jij uit het testfaseoog er 1 naar mij toesturen peter den daas :mrgreen: :wink: kan ik er een mooie revieuw van maken op dit forum :wink: (wie niet waagt , wie niet wint)

Groet Marcel.


Ik heb de vraag uitgezet reply volgt ...

Mvg


Helaas moet ik je een nee geven op je eerste vraag.
De 2e vraag heb ik uitgezet, MAAR als dit lukt zal dat nog wel even duren.

Mvg

_________________
Met vriendelijke groet,

KPN Webcare specialist
www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 16 okt 2008 10:30 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Helaas, maar ben blij dat ik weet dat het niet gaan, anders zou ik 150€ euro de sloot gegooit hebben. Mijn hoop is iniedergeval gezet op kpn die wellicht er 1 kan missen :mrgreen:


Groet Marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 21 okt 2008 00:22 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 11 nov 2006 11:13
Berichten: 1598
Woonplaats: Almere
Eigenlijk moeten alle nieuwe modems/routers voorzien zijn van de draadloze N-standaard én een gigabit switch.

Ik neem aan dat KPN glasvezel ook boven de 100Mb kan gaan werken en dan is een gigabit netwerkje echt wel nodig.
Ook de WAN-LAN doorvoer snelheid moet flink hoog zijn.
Voldoe je niet aan deze eisen dan is de router meteen de bottle-neck van de configuratie.

Providers die nu reeds met zeer hoge snelheden werken leveren routers die dit aan kunnen.
Gebruikers met oude spulletjes moeten dit echt vervangen.

_________________
..


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 29 okt 2008 16:27 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
pdaas schreef:
pdaas schreef:
marcel234 schreef:
.


Ik heb de vraag uitgezet reply volgt ...

Mvg


Helaas moet ik je een nee geven op je eerste vraag.
De 2e vraag heb ik uitgezet, MAAR als dit lukt zal dat nog wel even duren.

Mvg


@pdendaas: is het al gelukt om 1 nieuwe experia te bemachtigen zodat wij hem als ipbforum kunnen revieuwen?

Groet marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 29 okt 2008 16:43 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 21 jul 2008 17:48
Berichten: 296
Nee,
maar zoals ik al zei duurt dit nog wel even.

Mvg

_________________
Met vriendelijke groet,

KPN Webcare specialist
www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 29 okt 2008 19:24 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
Oké, dan wachten we dat geduldig af. Mocht ik er zelf 1 op de kop kunnen tikken meld ik dat wel hier.


Groet marcel.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 66 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling