Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu di 24 okt 2017 00:48

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: za 27 aug 2011 22:14 
Offline

Geregistreerd: wo 17 aug 2011 23:27
Berichten: 6
Goede avond forumleden,
is het mogelijk om de Experiabox Arcadyan als router achter de Thomson ST 780 te plaatesen en kun je dan ook de Wifi van de Experiabox gebruiken en instellingen aanpassen.

Gr. Rene


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 28 aug 2011 16:46 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
Als de Thomson ST780 geen Experiabox is en je hebt geen IPB, maar ADSL dan kan dit.
Geef de ST780 een IP adres uit de reeks van de Arcadyan en zet DHCP uit in de ST780. Verbindt de LAN poort van de ST780 met een LAN poort van de Arcadyan.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 30 aug 2011 17:58 
Offline

Geregistreerd: wo 17 aug 2011 23:27
Berichten: 6
Goede avond,

ik heb Internet + bellen.
Wil de alcadyan achter de thomson 780 plaatsen en dan de wiffi van de alcadyan gebruiken.
Is dit mogelijk?


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling