Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:27

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 06 jun 2010 21:43 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 aug 2006 10:16
Berichten: 45
Woonplaats: Gouda
Hoewel ik sedert augustus 2006 al in het bezit ben van de EB en ik na ADSL en ISDN inmiddels al weer geruime tijd ben aangeland op IPB heb ik sinds kort, tot volle tevredenheid, ook nog IPTV geïnstalleerd!

Ik heb dus nu alles in één pakket van KPN (zelfs m 'n mobiele aansluiting) en ben daar best wel tevreden over. :)

Op mijn EB bevindt zich op de USB-poort een WD harddisk van 1TB die ik moeiteloos benader via de wifi-verbinding evenals mijn Epson printer die ook draadloos via de EB wordt bereikt. Op poort 3 heb ik een KPN verbindingsset aangesloten die via het lichtnet m'n TV-signaal naar de digitale tuner (Motorola 1960) brengt; grandioos TV-beeld en eigenlijk geen enkele storing. :|

Ik kan dus nu met m'n laptop door het gehele appartement internetten, printen èn m'n externe harddisk bereiken als fileserver. :mrgreen:

Ik heb nog een extra KPN verbindingsset in de doos die ik eventueel nog kan inzetten wanneer de draadloze verbinding na een harde reset van de EB opnieuw geconfigureerd moet worden: ik sluit die set dan aan op poort 1 of 2 van de EB en heb dan eigenlijk een bedrade verbinding tussen laptop en EB, zodat ik gewoon direct kan inloggen op de EB. 8)

Mijn EB wordt dus eigenlijk to het uiterste gebruikt... :D

_________________
'Alles van waarde is weerloos' (Lucebert)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 06 jun 2010 23:17 
Offline

Geregistreerd: zo 29 nov 2009 23:16
Berichten: 32
Welke experiabox heb je?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 06 jun 2010 23:56 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 aug 2006 10:16
Berichten: 45
Woonplaats: Gouda
hoevenvd schreef:
Welke experiabox heb je?


Ik denk zo ongeveer één van de eersten: de Siemens Gigaset SX552 WLAN dsl...

_________________
'Alles van waarde is weerloos' (Lucebert)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 07 jun 2010 00:26 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
adjudant schreef:
hoevenvd schreef:
Welke experiabox heb je?


Ik denk zo ongeveer één van de eersten: de Siemens Gigaset SX552 WLAN dsl...



Er is nog steeds veel vraag naar deze boxen. Ik had er nog 1 liggen die ik op marktplaats had gezet, en werd werkelijk gek gebeld voor die siemensbox :mrgreen:

Gr Marcel234.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 09 jul 2010 15:50 
Offline

Geregistreerd: wo 30 jun 2010 19:17
Berichten: 5
Zie mijn vraag "Draadloos printen/scannen via de Experia Box" dd. 5 juli 2010
Als experia box heb ik de Thomson Speedtouch 780i.
Wat doe ik fout, wat zijn suggesties voor een oplossing?
Ik heb steeds hyetzelfde probleem, op de PC met Windows XP als op de laptop met Windows 7
Canon CD wel 4x geïnstalleerd op de laptop.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 26 jul 2010 11:36 
Offline

Geregistreerd: wo 30 jun 2010 19:17
Berichten: 5
Oplossing gevonden. Eerst alles normaal installeren: printer/scanner op het netwerk, dan CD-rom van Canon installeren. Als alles werkt het programma "Canon IJ Network Scan Utility" uit de lijst met programma's geheel verwijderen. Volgens Canon kan dit gedaan worden zonder nadelige gevolgen, omdat dit programma alleen wordt gebruikt om de scan-funktie te installeren. Daarna is dit programma niet meer nodig. De fout zit hem in dit programma. Canon zal de zaak onderzoeken (zeggen ze).hkpnvisser

Berichten: 4
Geregistreerd: wo 30 jun 2010 19:17
Privébericht


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 29 jul 2010 22:49 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 02 aug 2006 23:15
Berichten: 310
Nu nog de FTP en Webserver gaan gebruiken!!!! En alle mogelijkheden worden gebruikt ;-)

Mijn Siemens doosje is overleden en heb nu (helaas) een TG787.

Flappie


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling