Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu vr 22 sep 2017 06:18

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 31 mei 2013 09:10 
Offline

Geregistreerd: za 25 mei 2013 16:25
Berichten: 1
Hallo,

Ik heb een IB abonnement met 2 telefoonnummers. Wat ik nu eigenlijk wil is dat inkomend alleen het toestel met het nummer wat gebeld wordt overgaat maar als ik naar buiten bel van zowel poort 1 als 2 dat automatisch het voorkeursnummer (bijvoorbeeld poort 1) gekozen wordt. Is dit mogelijk of moet je dat toch via een aparte centrale regelen?
Ik heb een TG789 experiabox.

Alvast bedankt voor jullie reakties :D


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling