Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:55

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Digitenne en Experiabox
BerichtGeplaatst: wo 12 sep 2007 22:34 
Offline

Geregistreerd: wo 11 apr 2007 17:00
Berichten: 7
Woonplaats: Zaanstreek
Ik heb een digitennetuner met usb aansluiting: kan nu tv kijken op laptop.

Zou ik hem ook op de experiabox aan kunnen sluiten en zo op de aangesloten pc's tv kunnen kijken?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 12 sep 2007 23:32 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
ik vrees dat dit niet gaat lukken. maar echt een 100% zuiver antwoord durf ik niet te geven.


groet marcel


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 13 sep 2007 14:54 
Offline

Geregistreerd: di 13 maart 2007 12:30
Berichten: 5
ik ben ook bang van niet, alhoewel het idee erg aanlokkelijk is


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: do 13 sep 2007 15:01 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 11 nov 2006 11:13
Berichten: 1598
Woonplaats: Almere
raven schreef:
ik ben ook bang van niet, alhoewel het idee erg aanlokkelijk is


Het leek mij ook bijzonder aanlokkelijk!
Je hebt nu ergens in de aanbieding zo'n USB-dongle voor analoge TV en digitale TV.
Zet je op de USB poort van de EB en iedereen in het netwerk kan TV kijken?.......
Lijkt me geweldig dus zal het wel niet mogelijk zijn.

M.v.g,
Robèrt

_________________
..


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 14 sep 2007 21:23 
Offline

Geregistreerd: wo 11 apr 2007 17:00
Berichten: 7
Woonplaats: Zaanstreek
Ik durf het nog niet te proberen maar toen ik de digitennetuner op mijn laptop aansloot (prima beeld trouwens) werdt er wel een soort netwerkverbinding aangemaakt......


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 14 sep 2007 21:54 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za 11 nov 2006 11:13
Berichten: 1598
Woonplaats: Almere
roadtrain schreef:
Ik durf het nog niet te proberen maar toen ik de digitennetuner op mijn laptop aansloot (prima beeld trouwens) werdt er wel een soort netwerkverbinding aangemaakt......


Dat klinkt goed.
Maar ik kan me voorstellen dat je zoiets niet zomaar durft te proberen.

M.v.g,
Robèrt

_________________
..


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 14 sep 2007 22:06 
Offline

Geregistreerd: di 13 maart 2007 12:30
Berichten: 5
roadtrain schreef:
Ik durf het nog niet te proberen maar toen ik de digitennetuner op mijn laptop aansloot (prima beeld trouwens) werdt er wel een soort netwerkverbinding aangemaakt......



volgens mij kun je er niks stuk mee maken....


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling