Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:57

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Netwerkproblemen
BerichtGeplaatst: di 22 mei 2012 20:48 
Offline

Geregistreerd: ma 21 jan 2008 15:46
Berichten: 6
Wie kan mij helpen om onderstaand probleem op te lossen:

Ik heb dus een netwerk met de ST780. Hierop zijn aangesloten een PC, een netwerk harde schijf van LaCie, en een Samsung TV. Deze alle 3 heb ik via ee ethernetkabel aangesloten, zodat ik geen verlies kan krijgen. Ik kon dus op mijn TV de films en foto's benaderen die op de netwerkschijf stonden. Ook als mijn PC aanstond, verscheen deze in mijn TV, en kon ik hier ook de foto's en video's benaderen.
Door was problemen met poorten open zetten voor een spel, heb ik de Speedtouch moeten resetten.
Nu lukt het mij niet meer, om via mijn TV mijn netwerkschijf en ook mijn computer te benaderen.
Wie kan mij helpen met dit probleem?
Ik ben al avonden bezig, maar ik kom er maar niet uit.
John


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Netwerkproblemen
BerichtGeplaatst: di 22 mei 2012 22:21 
Offline

Geregistreerd: vr 01 jan 2010 11:50
Berichten: 30
Beste John,

Heb je de TV al helemaal opnieuw opgestart, zodat deze zich aanmeldt bij de SpeedTouch en een, eventueel nieuw, IP adres krijgt.

Met vriendelijke groeten,


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Netwerkproblemen
BerichtGeplaatst: wo 23 mei 2012 11:03 
Offline

Geregistreerd: ma 21 jan 2008 15:46
Berichten: 6
Hallo,

Heb inderdaad mijn TV al helemaal opnieuw opgestart, dus 5 min stroomloos gemaakt, en totaal gereset via de software. Ook heb ik de Experiabox opnieuw gereset. Ik heb ook in mijn computer de naam van mijn netwerk veranderd, zodat hij alles opnieuw moet gaan instellen. Ik draai op mijn PC onder Windows 7.

Momenteel kan ik mijn netwerkschijf onder een draadloos netwerk benaderen vanaf mijn TV. Echter na een paar minuten verdwijnt de verbinding.

Heb je misschien nog meer ideeen?
Ik wordt er helemaal gek van.

John


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Netwerkproblemen
BerichtGeplaatst: vr 25 mei 2012 23:24 
Offline

Geregistreerd: zo 20 mei 2012 12:01
Berichten: 9
hoe vindt je tv die netwerkschijf?
Misschien is door de rest het ip van de schijf gewijzigd terwijl de tv nog naar het oude ip kijkt?

Ik gok maar even wat mogelijke oorzaken...


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Netwerkproblemen
BerichtGeplaatst: wo 06 jun 2012 19:02 
Offline

Geregistreerd: ma 21 jan 2008 15:46
Berichten: 6
Probleem is opgelost: de oude Experiabox was overleden. Van KPN een nieuwe gekregen, de Arcadyan ARV7519, en nu werkt alles weer.
Top service van KPN!!!!


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling