Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:52

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 01 mei 2012 21:00 
Offline

Geregistreerd: vr 27 apr 2012 20:17
Berichten: 1
Hallo,

Ik heb het probleem dat mijn NAS na ongeveer 1 min zijn verbinding verliest en daarna volledig gereset moet worden om weer 1 min verbinding te krijgen. Ik heb de H220N exoeriabox en een My Book World 500MB NAS. DEze NAS heeft altijd probleemloos gewerkt bij mijn vorige router (D-link DIR-655). Kan het zijn dat mijn NAS een statisch DHCP heeft en de experiabox een dynamische waardoor de verbinding vervalt? Volgende vraag is dan hoe ik deze aanpas op de experiabox?
dank je, Vincent


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 02 mei 2012 21:35 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
Zet het IP adres in je nas vast dan zou het al een stuk beter moeten gaan.
In de experia box is verder weinig te wijzigen. Je kan wel poorten toewijzen aan je nas


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling