Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:54

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Inloggen op Arcadyan
BerichtGeplaatst: vr 24 feb 2012 17:34 
Offline

Geregistreerd: zo 23 sep 2007 12:01
Berichten: 6
Woonplaats: OUD GASTEL
Ik kan plotseling niet meer inloggen op mijn Arcadyan Router!? KPN zegt dat je moet resetten maar daar is ook geen vooruitgang mee te krijgen. Wie kan me aub helpen.
Alvast dank,

Botak :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Inloggen op Arcadyan
BerichtGeplaatst: wo 04 apr 2012 10:35 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 25 aug 2010 00:34
Berichten: 107
Als je gebruik maar van een andere browser dan IE, dan zou ik als ik jou was het toch eens proberen met IE (Internet Explorer). Ik kan de vinger er niet echt achter krijgen waarom dit gebeurd. Of het in mijn geval nu gewoon aan firefox ligt of aan de laatste firmware updates voor de Arcadyan ligt? Geen idee.

Als je al gebruikt maakt van IE en het werkt dan niet, dan moet ik je het antwoord helaas schuldig blijven...


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Inloggen op Arcadyan
BerichtGeplaatst: vr 06 apr 2012 15:38 
Offline

Geregistreerd: zo 23 sep 2007 12:01
Berichten: 6
Woonplaats: OUD GASTEL
Moses 35i schreef:
Als je gebruik maar van een andere browser dan IE, dan zou ik als ik jou was het toch eens proberen met IE (Internet Explorer). Ik kan de vinger er niet echt achter krijgen waarom dit gebeurd. Of het in mijn geval nu gewoon aan firefox ligt of aan de laatste firmware updates voor de Arcadyan ligt? Geen idee.

Als je al gebruikt maakt van IE en het werkt dan niet, dan moet ik je het antwoord helaas schuldig blijven...



Beste Moses 35i,
ik heb je raad natuurlijk eerst niet geloofd :wink: maar na veel maal resetten van de Arcadyan en steeds ERROR-meldingen met Firefox of Chrome heb ik zeer tegen mijn zin IE geinstalleerd en jawel hoor Dank voor je tip en ben tevreden.
Maar ik gebruik IE allen voor om mijn Arcadyan te bereiken.

Mijn ongeloof is groot.
Groet,
Botak


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling