Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:37

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 12 mei 2011 20:53 
Offline

Geregistreerd: zo 08 mei 2011 10:42
Berichten: 2
een nieuwe tv gekocht van Panasonic met viera cast ( net tv ).
met een cat5 kabel aangesloten op de Experiabox ARV 7519.
lijnen getest en het werkt...
tot dusver geen probleem, maar nu wil ik bv mijn foto's van m'n pc op de tv laten zien.
In de gebruikershandleiding van de tv staat: Als uw modem geen breedbandrouterfuncties heeft moet u een breedbandrouter gebruiken.
Heeft de Experiabox deze functie?

Als ik op de pc op netwerk klik dan staan daar ook 2 icoontjes van de tv.
maar op de tv kan hij het netwerk niet vinden.

hoe moet ik dat netwerk maken. heb windows7

heb al 2 avonden liggen klooien dus graag jullie hulp


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 13 mei 2011 12:52 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
het zou moeten werken maar..
haal bij de instellingen wel het proxy verhaal weg


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 14 mei 2011 10:33 
Offline

Geregistreerd: zo 08 mei 2011 10:42
Berichten: 2
bedankt voor je reactie.
dit had ik al geprobeerd...
bij de tv instellingen heb ik bij de proxy-instellingen het veld al leeg gelaten maar dit mocht niet baten..

heeft het wellicht iets met ip instellingen te maken ??


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 18 mei 2011 11:22 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
Als dhcp niet werkt misschien een vast ip adres met dns server adressen van open DNS wil misschien wel.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 18 mei 2011 11:32 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
http://www.youtube.com/watch?v=jrcS1dBfgBI


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 07 okt 2011 16:43 
Offline

Geregistreerd: wo 05 okt 2011 15:30
Berichten: 1
Hallo fotós op de tv krijgen doe je met mediaplayer.
in de mediaplayer ga je naar mediabibliotheek dan op toevoegen enzv.
wel gedeelde mappen gebruiken.
ik heb zelf cat5 via experiabox rechstreeks naar TV
Kijk ook even of je TV in mediaplayer onder optie delen te zien is.
meestal laat hij dat zien als onbekent apparaat.
tijdens kijken moet ook mediaplayer actief zijn .aan dus.
scrol met de asfstandbedienning naar pc-netwek op de tv.
kan even duren voor kontakt.
hopelijk heb je er wat aan.
grt .hasuur


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling