Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:55

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: netwerk maken
BerichtGeplaatst: zo 26 dec 2010 20:56 
Offline

Geregistreerd: do 04 sep 2008 10:40
Berichten: 104
Hallo,

Ik heb boven een normale pc staan die dmv een kabel is verbonden met de experiabox. nu heb ik vandaag een hp laptop gekocht en daarbij een draadloze printer gehad. Nu heb ik het al wel voor elkaar om internet op de laptop te krijgen en vanaf de de laptop draadloos te printen. maar hoe voeg je hier de pc aan toe en dat je vanaf de laptop ook bestanden en dergelijke op de pc kan bekijken en andersom.

Alvast bedankt voor de info,

groetjes mark.

allemaal alvast hele fijne dagen


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: wo 29 dec 2010 20:04 
Offline

Geregistreerd: do 04 sep 2008 10:40
Berichten: 104
Heeft niemand een idee?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: do 30 dec 2010 00:46 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo 18 jun 2006 03:05
Berichten: 1730
Woonplaats: nieuwegein
mark1979 schreef:
Heeft niemand een idee?


Staan in de beide pc's wel aangevinkt dat ze kunnen worden opgenomen in het netwerk? firewall's nagekeken?

Gr Marcel234.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: do 30 dec 2010 22:31 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
Staan de pc's in dezelfde werkgroep en zijn de mappen gedeeld?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: za 01 jan 2011 18:24 
Offline

Geregistreerd: do 04 sep 2008 10:40
Berichten: 104
Als ik in me laptop het volgende doe. Configuratiescherm - netwerk en internet - thuisgroep dan kan je onderaan klikken op het wachtwoord voor de thuisgroep weergeven en afdrukken. Dat doet hij dan ook en staan er de instructies op hoe je een andere pc toevoegt.

maar als ik dan vervolgens naar me bedraade pc ga en het zelfde doet dan print hij zowiezo al geen wachtwoord uit en je kan hem ook niet wijzigen. En zie ook nergens de optie staan dat er een knop staat met nu lid worden. Op beide apparaten staat windows 7. Je ziet als je naar het plaatje kijkt hoe me netwertrk eruit ziet 2 aparte netwerken onder elkaar maar nergens een verbinding.

Moet ook wel zeggen dat ik hier een echte noob in ben dus een netwerk maken is voor mij helemaal nieuw.

Hoop dat julle me kunnen helpen alsvast bedankt,

groetjes mark


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: wo 05 jan 2011 23:07 
Offline

Geregistreerd: do 04 sep 2008 10:40
Berichten: 104
iemand een idee?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: do 13 jan 2011 18:15 
Offline

Geregistreerd: do 09 jul 2009 07:58
Berichten: 132
zorg er voor dat al je pc's in zezelfde werkgroep zitten en vertel je pc welke drives. mappen of bestanden gedeelt mogen worden.
Het delen van mappen werkt hier prima


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: netwerk maken
BerichtGeplaatst: vr 14 jan 2011 22:57 
Offline

Geregistreerd: do 04 sep 2008 10:40
Berichten: 104
ja maar ik kan mijn bedraade pc niet aan een werkgoep toevoegen en als ik het wachtwoord op me laptop opvraag dan geeft hij die weer en kan ik hem uitprinten. En als ik dna vervolgens boven op me pc dat ww in voer dan geeft hij aan dat ik het ww niet kan wijzigen.

Snap er echt helemaal niets van


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling