Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:58

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: di 30 nov 2010 20:36 
Offline

Geregistreerd: zo 11 okt 2009 12:58
Berichten: 43
Hallo,

Ik heb in de TG 787v geprobeerd om poort 5000 open te zetten.
Maar wat ik ook doe.
Heb bij https://www.grc.com een poort check gedaan en daar wordt aangegeven dat deze in stealth modus staat.
Pffffffffff
Maar wat ik ook doe ik krijg deze maar niet open.
Iemand een idee?

_________________
KPN geef ons SYFY


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 30 nov 2010 21:17 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 21:09
Berichten: 1657
Blokkeerd de firewall van je PC deze poort niet?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 30 nov 2010 21:30 
Offline

Geregistreerd: zo 11 okt 2009 12:58
Berichten: 43
Hallo Marcel,

Ten eerste bedankt voor je replay.
Ik wist het ook niet meer hoor.
Ook de firewall was niet het probleem.
Heb nu ongeveer 10x geprobeerd om te forwarden en zo de poort open te krijgen.
Dit is me dan eindelijk toch gelukt.
Het blijkt dus dat als het je de eerste keer niet lukt je alles nogmaals moet controleren.
Lukt het dan nog niet dan je instellingen weggooien en opnieuw proberen.
En dat is gezien de vele pogingen om het te fiksen wel een hoop ergenissen.
Wat doe ik nu fout?
Niets dus.
Gewoon verstand op nul en volhouden want eens pakt de TG 787v van Thomson het wel op.
Meer kan ik er ook niet van bakken. :wink:

_________________
KPN geef ons SYFY


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 dec 2010 14:20 
Offline

Geregistreerd: vr 25 sep 2009 14:00
Berichten: 83
vanGils schreef:
Hallo Marcel,

Ten eerste bedankt voor je replay.
Ik wist het ook niet meer hoor.
Ook de firewall was niet het probleem.
Heb nu ongeveer 10x geprobeerd om te forwarden en zo de poort open te krijgen.
Dit is me dan eindelijk toch gelukt.
Het blijkt dus dat als het je de eerste keer niet lukt je alles nogmaals moet controleren.
Lukt het dan nog niet dan je instellingen weggooien en opnieuw proberen.
En dat is gezien de vele pogingen om het te fiksen wel een hoop ergenissen.
Wat doe ik nu fout?
Niets dus.
Gewoon verstand op nul en volhouden want eens pakt de TG 787v van Thomson het wel op.
Meer kan ik er ook niet van bakken. :wink:


Komt me bekend voor met mijn oude TG 787v je begint aan jezelf te twijfelen of toch ergens een fout hebt gemaakt.
Het beste is om het modem te resetten via de achterzijde van het modem en dan opnieuw alles in te stellen. Volgens mij heb je dan de meeste kans dat het direct werkt. Ik zag net ook al het probleem van poort 80 met je nas.
Bij het openen van de poorten kun je een dns/mac-adres gebruiken of het ip-adres deze laatste functie werkt ook niet altijd dan is een reboot nodig om het weer werkend te krijgen.

Ik heb sinds 3 weken een TG 789 om de oude TG 787v spontaan ging rebooten avonds en regelmatig vastliep.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 dec 2010 14:46 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 19 jan 2009 14:44
Berichten: 454
vanGils schreef:
Hallo,

Ik heb in de TG 787v geprobeerd om poort 5000 open te zetten.

Poort 5000 is voor UPnP, Backdoor Setup, unofficial VPN Software. Op de TG787 werkt dat niet.

_________________
http://www.kpn.com/webcare


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: wo 01 dec 2010 20:03 
Offline

Geregistreerd: zo 11 okt 2009 12:58
Berichten: 43
KPNwebcare2 schreef:
vanGils schreef:
Hallo,

Ik heb in de TG 787v geprobeerd om poort 5000 open te zetten.

Poort 5000 is voor UPnP, Backdoor Setup, unofficial VPN Software. Op de TG787 werkt dat niet.


Heel mooi dan maar bij mij werkt deze inmiddels ook.
Gewoon stug volhouden dan gaat ook deze open net als poort 80. :)
Mooi dit van je te horen want dan kan ik weer iets meer proberen. :wink:

Maar ik ben net thuis en heb het boeltje weer aangezwengeld maar het vreemde is wel dat nu de poorten 80 en 5000 weer op stealth staan.
Gebeurd dit nu altijd als je de NAS hebt uitgezet en weer opstart?

Tjee weer een actie ondernomen in de TG 787v.
De instellingen waren aangepast door de 787.
Die hadden de ingestelde apparaat(NAS) vervangen door een ip adres.
Heb deze weer terug gezet en de poorten getest.
Na mijn actie staan ze weer open.
Mmmm hoef dit toch niet iedere keer aan te passen of wel?
Of maakt het verschil uit door de NAS continu aan te laten staan?

_________________
KPN geef ons SYFY


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 02 dec 2010 20:27 
Offline

Geregistreerd: vr 25 sep 2009 14:00
Berichten: 83
vanGils schreef:
KPNwebcare2 schreef:
vanGils schreef:
Hallo,

Ik heb in de TG 787v geprobeerd om poort 5000 open te zetten.

Poort 5000 is voor UPnP, Backdoor Setup, unofficial VPN Software. Op de TG787 werkt dat niet.


Heel mooi dan maar bij mij werkt deze inmiddels ook.
Gewoon stug volhouden dan gaat ook deze open net als poort 80. :)
Mooi dit van je te horen want dan kan ik weer iets meer proberen. :wink:

Maar ik ben net thuis en heb het boeltje weer aangezwengeld maar het vreemde is wel dat nu de poorten 80 en 5000 weer op stealth staan.
Gebeurd dit nu altijd als je de NAS hebt uitgezet en weer opstart?

Tjee weer een actie ondernomen in de TG 787v.
De instellingen waren aangepast door de 787.
Die hadden de ingestelde apparaat(NAS) vervangen door een ip adres.
Heb deze weer terug gezet en de poorten getest.
Na mijn actie staan ze weer open.
Mmmm hoef dit toch niet iedere keer aan te passen of wel?
Of maakt het verschil uit door de NAS continu aan te laten staan?


Het mij niet helemaal duidelijk maar je moet je nas een vast ip adres gegeven instellen in je nas en niet het modem.
Dan veranderd deze niet meer. ik gebruik de ip adressen 192.168.2.251 en 192.168.2.252 hiervoor. Bij mij nieuwe 789 komt het voor dat een nas of mediaplayer niet als aktief worden weergeven in het modem (blauw) terwijl ze gewoon aan staan.

Als je deze gebruikt http://www.uptimerobot.com/ dan krijg een e-mail als de poort 80 niet meer bereikbaar is.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: di 07 dec 2010 17:10 
Offline

Geregistreerd: zo 11 okt 2009 12:58
Berichten: 43
Bedankt.
Inmiddels heb ik het boeltje aan de gang gekregen. :)
Al heb ik hier wel ergens een nieuwe vraag gesteld in het topic.

_________________
KPN geef ons SYFY


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling