Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 21 apr 2018 17:57

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: zo 18 nov 2007 19:59 
Offline

Geregistreerd: za 17 nov 2007 22:10
Berichten: 2
Ik probeer een USB device, de ik aan de Experia box heb aangesloten te mounten op een Linux machine. Hier kan ik geen informatie over vinden. Vanaf een Windows machine is het device (een FAT16 USB stick) op de experia box te gebruiken. Maar hoe mount ik het op Linux?

PS: Uiteindelijk is natuurlijk de bedoeling een USB HD aan de experia te hangen.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: di 20 nov 2007 11:51 
Offline

Geregistreerd: vr 17 maart 2006 16:09
Berichten: 3547
Wat voor boodschap krijg je of gebeurt er helemaal niks ?


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: wo 21 nov 2007 23:38 
Offline

Geregistreerd: za 17 nov 2007 22:10
Berichten: 2
Wat ik probeer is het device op een dreambox500 satellietontvanger te mounten.
Mounten van een HD op een Vista PC aan de dreambox lukt prima.

Op mijn Vista PC zie ik het device als Netwerk\SX551C676E2\usbdiskpro

Vervolgens probeer ik te mounten op de dreambox met:

mount -t smb //192.168.2.1/usbdiskp.ro /var/usbnode
Dan krijg ik de melding
mount: Mounting //192.168.2.1/usbdiskp.ro on /var/usbnode failed: No such device


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 23 nov 2007 20:58 
Offline

Geregistreerd: za 09 jun 2007 19:54
Berichten: 9
Maarten schreef:
Wat voor boodschap krijg je of gebeurt er helemaal niks ?


Ben ik het effe kwijt ? Het was toch niet mogelijk om een USB HD (bij in ieder geval de zwarte experia Box) aan te sluiten of vergis ik me ?
djpetit


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: vr 23 nov 2007 21:07 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 04 apr 2006 17:38
Berichten: 2511
Woonplaats: hoofddorp
djpetit schreef:
Maarten schreef:
Wat voor boodschap krijg je of gebeurt er helemaal niks ?


Ben ik het effe kwijt ? Het was toch niet mogelijk om een USB HD (bij in ieder geval de zwarte experia Box) aan te sluiten of vergis ik me ?
djpetit

een usb hd is alleen aan te sluiten op de grijze box (siemens). de zwarte box (speedtouch) heeft ook een usb aansluiting, maar deze is niet geschikt voor aansluiting van usb hd.

_________________
waren de oplossingen van een helpdesk maar net zo talrijk als de antwoorden


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel:
BerichtGeplaatst: zo 25 nov 2007 16:27 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 02 aug 2006 23:15
Berichten: 310
JohnJ schreef:
Wat ik probeer is het device op een dreambox500 satellietontvanger te mounten.
Mounten van een HD op een Vista PC aan de dreambox lukt prima.

Op mijn Vista PC zie ik het device als Netwerk\SX551C676E2\usbdiskpro

Vervolgens probeer ik te mounten op de dreambox met:

mount -t smb //192.168.2.1/usbdiskp.ro /var/usbnode
Dan krijg ik de melding
mount: Mounting //192.168.2.1/usbdiskp.ro on /var/usbnode failed: No such device


Ik zie usbdiskpro en usbdiskp.ro. Eén van de twee zal niet goed zijn.
Gok dat usbdiskp.ro niet goed is gezien de melding.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling