Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu za 18 nov 2017 23:21

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 10 sep 2015 21:56 
Offline

Geregistreerd: di 08 sep 2015 10:13
Berichten: 1
hallo all,

ik wilde net als bij de experiabox V8 en V9 mijn externe HD in de usb aansluiting doen,
zodat hij gezien word in het netwerk en via alle laptops te benaderen is.

alleen nu doet hij dat niet meer.

in de V10 zitten 2 usb poorten in en in de modem word alleen de 3G/4G netwerk aangegeven voor een dongel.

kan ik het aanpassen zodat de externe HD er weer in kan en gelezen kan worden.

mvg patrick


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling