Het InternetPlusBellen/Experiabox Forum

Deel je ervaringen over Internetplusbellen met andere gebruikers en meld je gratis aan.
Het is nu wo 08 apr 2020 13:12

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: datablokkade google maps
BerichtGeplaatst: wo 30 jul 2008 20:45 
Offline

Geregistreerd: wo 30 jul 2008 13:36
Berichten: 5
Hallo,

Ik probeer al tijden een oplossing te vinden voor een internet data probleem (sdatelietbeelden van google)
Ik maak veel gebruik van het programma SportTracks (http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/) . Dit programma gebruikt de satelietbeelden van google-maps.
Het probleem is nu dat na een aantal minuten er geen nieuwe satelietbeelden meer binnen komen.
Ook Google-maps doet hetzelfde, het werkt een aantal minuten, daarna krijg ik de melding dat er geen beelden zijn op dit zoomnivo, terwijl ik weet dat ze er wel zijn. Het vreemde is wel dat Google-earth het dan nog wel doet.
Op andere fora heb ik gevonden dat dit lijkt op syn-flood. Of wel, de binnenkomende data van een server wordt geblokked omdat het wordt gezien als een attack (zie http://gathering.tweakers.net/forum/lis ... es/1291667).
Als ik doe wat daar wordt voorgesteld als zijnde de oplossing, maakt dat bij mij niets uit.
Sterker nog: Ik heb de KPN HD gebeld. Die hebben mij een nieuwe router gestuurd (een speedtouch 780i WL). Deze aangesloten en proberen.: helaas geen resultaat. Mijn conclusie is nu dat het niet aan de router ligt.

Via het forum bij SportTracks wordt het gegooid op een blokkade aan de kant van Google (zie: http://www.zonefivesoftware.com/SportTr ... php?t=3460). Dit lijkt mij onwaarschijnlijk, want dan heeft iedereen er toch last van.

Rara hoe kan dit en beter nog hoe los ik dit op.

n.b.
De speedtouch weer gauw ingeruild voor de Siemens EB. Ik had namelijk via dit forum inmiddels ontdekt dat daar veel meer aan in te stellen is.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 aug 2008 21:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 04 aug 2006 22:53
Berichten: 383
Woonplaats: Maassluis
Ik maak ook gebruik van Sporttracks icm met mijn Forerunner van Garmin.
Zo net nog even gekeken maar nu heb ik er geen last van. Voorheen had ik er wel last van. Ik heb het vermoeden dat dit te maken heb omdat ik nu versie 2.0 heb. Als ik naar maps.google.nl gaat en daar sateliet neemt krijg ik inderdaad ook die onvolledige stukje kaart. Ik heb het vermoeden dat dit komt als je op een bepaalde hoogte bent ingezoomed. Wat daar de reden van is weet ik ook niet.
Mocht je de oplossing weten wil ik graag op de hoogte gebracht worden.

_________________
http://www.parre.net


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 01 aug 2008 22:31 
Offline

Geregistreerd: wo 30 jul 2008 13:36
Berichten: 5
Als ik het forum van sporttracks lees lijkt het toch echt iets te maken te hebben met tijdelijke blokkades bij Google.
De "apply routes plugin" lijkt de oplossing te zijn.
Die haalt de data op een andere manier bij goolge op waardoor het niet optreed.

Het bewijs heb ik echter nog niet gezien.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB? Forum Software ? phpBB Group  | Hosted by 123-webhost
phpBB.nl Vertaling